Përshëndetje i nderuar Denis!
Kemi kaluar jashtëzakonisht mirë në konferencë, Suksese!

Isa Kelmendi / Top Reklama

Ju përgëzoj për organizimin e djeshëm, gjithqka la qeneë "Top" dhe nuk kam më shumë koment për dje, shumë i kënaqur me temat dhe organizimin.

Liridon Maqedonci/ 
Italmedks

Konventë ku eksperiencat e treguara nga folësit e zgjedhur ndihmojnë njerëzit të marrin energji për sfidat e jetës dhe synimet afatgjata!

Egzon Smajli / Arjeta.eu

Përshendetje, ju faleminderit ishte dicka e mrekullueshme, ju lumtë për punën që bëni.

Me respekt Durim Kadriu

Ne jemi ndarë me përshtypje shumë të mira nga Konventa e dytë.
Organizimi ishte në nivelin e duhur, folësit gjithashtu dhe pjesëmarrja e lartë e bëri edhe më të këndshme atmosferën.
Sygjerimi ynë megjithatë është që herave tjera të ketë pak më shumë interaksion mes folësve dhe pjesëmarrësve të Konventës.
Ne ju falenderojmë për pritjen dhe ju dëshirojmë punë të mbarë.

Cdo të mirë ZOG&ZOG

Shkruaj komentet e radhes ketu

Komentuesi

Powered By ClickFunnels.com