Vizitojeni këtë WEBSITE ne telefonin tuaj për Eksperienc më të mirë.

"Duhet guxim për të avancuar veten tuaj"

Kjo konferencë vjetore është programi i vetëm që na bashkon një herë në vit për të ndarë idetë dhe çështjet tona të biznesit në shitje.

Konventat e kaluara ishin shumë të shkëlqyeshme. 

Konventa V do të jetë e jashtëzakonshme.

Më lejoni të ju tregoj për konventat e kaluara dhe mësoni se pse kjo konventë do të jetë më e jashtëzakonshme se ato të kaluarat!

A jeni i gatshëm te jeni pjes e eventit me te madh rreth biznesit dhe motivimit

Venus Hotel

21 Tetor 2022 | 10:00 – 16:00
22 Tetor 2022 | 10:00 – 16:00

8 – 10 spikerë

500+ antar

Mëso dhe fito para!!!

Përshtypjet nga pjesëmarrësitë e konventave të kaluara 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
A jeni të gatshëm të investoni në zhvillimin tuaj?
Po, shumë!
Mesatarisht.
Shumë pak...
Powered By ClickFunnels.com