21 & 22 Tetor 2022
10:00 - 16:00

Venus Hotel

10+ spikerë

500+ pjesëmarrës

Tema kryesore: 
PËRBALLJA ME NDRYSHIMIN

Trajtohen temat më aktuale në vend për ndryshimet e mëdha që po ndodhin, në ekonominë globale, gjë që po ndikon edhe në biznes dhe në çdo fushë të jetës. Ja disa nga temat që ekspertët do të trajtojnë:

  • Beyond Elevator Pitches: How to Introduce Yourself in Style in Times of Unprecedented Change;
  • ​Winning the Game Against all Odds: Thriving thru Disruption;
  • ​Four Dimensions of opening closed doors with honest respect;
  • ​The key factors of a success story;
  • ​Managing HR for their best performance;
  • ​Positioning brands in challenging period;
  • ​Si të kemi sukses në revolucionin e konvergjencës?;
  • ​Strategjitë e shitjes dhe marketingut;
  • ​Negocimi;
  • ​Yoga Energy.

 Dua të iu ftoj në këtë Konventë të jashtëzakonshme...


Është vendi në të cilin TI takon persona që duan suksesin, që mendojnë, janë të pasionuar, kureshtar dhe veprojnë si TI.

Bëhu pjesë e eventit më special në rajon. Bashkohuni me ekspertë të jashtëzakonshëm, të cilët ndajnë idetë e tyre, si dhe shkëmbejnë njohuri për vetë-zhvillim dhe përballje me ndryshimet me të cilat ballafaqohemi, për të dalë FITIMTAR!​EJA DHE ZBULOTë premtoj, që kur TI merr vendimin të na bashkohesh në Konventë dhe fillon të aplikosh njohuritë e reja, TI do përmirësosh shumë gjëra, jo vetëm në punë, por dhe në jetën tënde.

Beso, investo dhe përmirësoje vetveten!!!
Këtë super mundësi e meriton TI dhe klientët të cilët do t'u ofrosh shërbimet tua.

Eja tek vendi të cilit i takon.
Kjo është koha jote!!!
Mezi pres të iu takoj, 
Denisi

Shihemi me 21 dhe 22 Tetor, në Hotel Venus, Prishtinë.

“FORMAL EDUCATION WILL MAKE YOU A LIVING. SELF EDUCATION WILL MAKE YOU A FORTUNE.” ~ JIM ROHN
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML